Johnson & Johnson Vision

Johnson & Johnson Vision
PR10741_ACUVUE-BUSY-WEEK_ON-THE-STREET_DAYTIME_WORKING_RUSSIA_39
02-22-16-Packshot_AVOasys_wHydraLuxe_Rx_30pk_Frt
GLBR07477417_AVOasys_Astigmatism_wHydraLuxe_Rx_30pk_OL_straight_SI
Johnson_Basis Portfolio

Johnson & Johnson Vision

Eigenaar
E-mail: visioncareinfo@its.jnj.com
Telefoon:
31 (0)33 4500 500
Website: www.jnjvisioncare.nl

Johnson & Johnson Vision is onderdeel van Johnson & Johnson Medical en zet zich wereldwijd  in om het gezichtsvermogen te transformeren. Wij streven naar de bewustwording van het belang van zicht en oogzorg en het leveren van de beste keuzes ter wereld in zichtcorrectie.

Sinds de jaren tachtig is Johnson & Johnson Vision een voorloper in de ontwikkeling van contactlenzen. Johnson & Johnson Vision bracht de eerste wegwerpcontactlens op de markt, wat in de afgelopen 30 jaar een revolutie teweeg bracht voor zichtcorrectie en voor het leven van de contactlensdrager.

Johnson & Johnson Vision blijft bezig met het ontwikkelen van baanbrekende technologieën om een scherp zicht en gezonde ogen samen te brengen met een nog groter draagcomfort en nog meer gebruiksgemak.

Onze meest recente introducties zijn die van ACUVUE OASYS® 1-Day en ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM. Twee daglenzen die deel uitmaken van de ACUVUE OASYS® familie. Deze daglenzen zijn innovatief en onworpen voor de veeleisende dagen van de hedendaagse consument. Beide lenzen werken samen met de natuurlijke traanfilm van het oog en bieden de hele dag lang uitzonderlijk comfort en consistent, duidelijk en stabiel zicht.1,2

 

1. J&JV data on file 2016. HydraLuxe™ Technology definition. 2. J&JV data on file 2017. Clinical and subjective performance of ACUVUE OASYS® 1-Day Brand Contact Lenses with HydraLuxe™ Technology for ASTIGMATISM.

ACUVUE OASYS®, ACUVUE OASYS® 1-Day en HydraLuxe™ zijn handelsmerken van Johnson & Johnson Medical BV. © Johnson & Johnson Medical BV 2017. VPAA1049-Aug17

Translate »