KOMONO

KOMONO
Lennon---Black-side
Komono-Crafted-FW2016---Taylor-White-Gold
Monroe---White-Gold-side
KOMONO Portfolio

KOMONO

Agent
Henk Stephan & Mike Bultink
Mail:
info@komono.com
Telefoon: + 32 3 337 50 23
Website: www.komono.com
Raf Maes + Anton Janssens
Komono is het verhaal van twee vrienden die elkaar tijdens snowboarden ontmoeten in de bergen en besloten om enkele zaken anders aan te pakken. Komono is ontstaan uit een koppeling tussen Vision & Timing. De oprichters hebben hun krachten gebundeld met een soortgelijke chemie. Raf Maes, de perfectionist, is vanaf jonge leeftijd gecultiveerd door een obsessie voor design en architectuur. Hij maakt nog steeds foto’s in elke uithoek van de wereld of zit gelukkig van zijn gin & tonic te nippen, luisterend naar Frank Sinatra en de Beastie Boys. Terwijl Anton Janssens, de vrije geest, een fascinatie bouwde voor culturele systemen uit een fundament van techniek en design, hij jaagt nu op visioenen van de toekomst voor Komono met een eigentijdse benadering die de identiteit waarborgt. Beide delen een opstandige jeugd, hebben ervaring met het opbouwen van merken en beschikken over een compromisloze toewijding aan kwaliteit en design dankzij hun Belgische inborst.

Misschien komt het door die jaren snowboarden, uitkijkend vanop bergtoppen tot aan de horizon, maar er is ook een aangeboren eerbied voor de toekomst en de onderling verbonden culturele systemen waarin wij leven. Zij zoeken de culturele momenten dat dit systeem belichten, de patronen in het leven die de patronen van mode inspireren, de convergentie van Vision & Timing, allenaangedreven door de dynamische spanning van oude vrienden met een constante stroom van nieuwe ideeën.

 

KOMONO
Welcome to KOMONO, a community of dreamers and designers dedicated to perfectly timed accessories, and rooted in the Belgian tradition of fierce dedication to quality and craft. KOMONO is a lens on global fashion, crafted with care and delivered on time. KOMONO means “small things” and its members share a passion for distilling the best of culture into its simplest forms. KOMONO is the perfect blend of Vision and Timing. KOMONO is global fashion at your fingertips.
Translate »