Komorebi Eyewear

Komorebi Eyewear
B0004480
Basis Portfolio-komorebi

Komorebi Eyewear

Bastiaan Timmerman
Telefoon:
+31(0)651148744
Mail:
bastiaan@komorebi.be
Website: www.komorebi.be

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen:
Alle landen.

Sinds de opstart in 2016 is Komorebi Eyewear reeds aan zijn 4de collectieuitbreiding toe. De volledige collectie, die bestaat uit titanium en acetaat modellen, heeft telkens een subtiele grafische link naar de poëtische betekenis achter hun naam. Deze details zijn geïnspireerd door transparantie, licht en reflectie.

木漏れ日 _ [komorebi] (n.) sunlight that’s filtered through the leaves of trees.

De vormen van dit Belgische merk zijn gebaseerd op pure lijnen die met oog voor detail en kwaliteit worden afgewerkt. Komorebi Eyewear heeft als streefdoel om een collectie uit te werken die karakteraanvullend en niet karakterbepalend is. Het kleurenpallet binnen de Komorebi titanium collectie wordt gestuurd door de hoogwaardige techniek waarmee de modellen worden afgewerkt. PVD-coating zorgt voor een oppervlaktebehandeling die de hardheid van het titanium verhoogt en deze voorziet van een subtiele diepe kleur.

In de opstartperiode was het kleurenpalet beperkt tot zwart en bruintinten, maar de bestaande reeksen zijn vanaf nu ook in 3 blauwtinten verkrijgbaar. De acetaatmodellen maken gebruik van zachte tinten en subtiele patronen. Het bladvormige veeruiteinde en de transparante neusbrug geven deze reeksen hun kenmerken stijl.

Op Bold zal ook de eerste zonnebrillenreeks voorgesteld worden. De Komorebi Sunshine Series valt volledig binnen de Komorebi designfilosofie maar heeft een uitbundiger kleurenpalet. Komorebi Eyewear wordt momenteel wereldwijd verdeeld in 16 landen.

Velma1
Renee3
Translate »