Lamarca Eyewear

Lamarca Eyewear
Mosaico-88

Insighter

Daniël van Gool
Mail: daniel@insighter.nl
Telefoon: +316 4818 6905
Website: lamarcaeyewear.com

Kleurrijk, poëtisch, spannend, stijlvol en origineel. Zomaar vijf woorden die onze collectie samenvatten. Met unieke kleurcombinaties weten we de vorm van het montuur te versterken. We gebruiken Mazzucchelli-acetaatplaten als onze basis en deze worden aan elkaar gehecht om een persoonlijk palet te creëren waarop een montuur vorm krijgt.

De productiefase is zeer complex. Dit zorgt ervoor dat we onze technische vaardigheden tot nieuwe grenzen verleggen en het moedigt ons ook aan om de technieken van andere ambachtslieden, zoals goudsmeden, te omarmen. We gebruiken hechtings- en thermovormprocessen om kleur te transformeren en de diamantbekledingstechniek om licht te brengen in de verschillende delen van het frame.

Je voelt dat je echte kwaliteit draagt​. We willen ook charmeren met een kleur of detail op het frame. We willen dat de drager plezier ervaart vanwege de natuurlijke pasvorm en de sterkte van het frame. We creëren vormen die je te allen tijde kunt dragen omdat ze origineel maar niet overdreven zijn.

Ceselli-89
Translate »