Louis Belgium

Louis Belgium
Colourful-Eyewear-Eccentric-Collection-Louis-Belgium
Colourful-Eyewear-Louis-Belgium
Colourful-Collection-Clean-Collection-Louis-Belgium
Louis Belgium Portfolio

Louis Belgium

Eigenaar
Mooi Monturen – Laura Versteeg
Mail: Info@mooimonturen.nl
Telefoon: +31 (0)6 24 53 81 47
Website: www.louisbelgium.com

LOUIS Belgium is in het jaar 2000 opgericht om op een rebelse manier een nobel doel na te streven: het aanbieden van hedendaagse brillen met een mooie vormgeving en dit tegen betaalbare prijzen.  Wij, bij LOUIS Belgium, zijn van mening dat een bril kopen makkelijk en leuk moet zijn. Dat is simpelweg de boodschap die we willen brengen. Wat maakt deze brillen dan zo bijzonder? Elke bril heeft zijn eigen identiteit en handtekening. Wij proberen mensen aan te spreken die een bril zien als een deel van hun persoonlijkheid en zich op die manier willen onderscheiden.

Bij LOUIS Belgium vinden we kleur primordiaal. Wist u dat 85% van alle producten op basis van kleur gekocht worden. Daarom steken wij onze brillen twee keer per jaar in een nieuw jasje zodat onze klanten hun persoonlijkheid nog beter in de verf kunnen zetten.  Het begon allemaal in het jaar 2000 tijdens de winterstop. Drie gedreven en getalenteerde individuen kwamen bij elkaar en vestigden een nieuw en spannend merk, genaamd LOUIS Belgium. Dit dreamteam bestaat uit een ervaren opticien, Bert Boon, een kleur trend specialist, Hilde Franq en Luc Cuperus een marketing man.

De kracht van LOUIS Belgium? Kleur!
Wereldwijd zijn slechts 40 mensen die de trends zetten voor de kleuren: de International Color Marketing Group, Hilde Franq is een van hen. Louis Belgium onderscheidt zich niet alleen door middel van opvallende ontwerpen, maar in het bijzonder door middel van een uniek, progressief en gevoelig kleurenpalet. Elk detail is belangrijk en een persoonlijk tintje werd toegevoegd door Luc Cuperus. Hij baseerde de model namen op de fascinerende onderwaterwereld fauna en ondersteunt de marketing met zijn grote ervaring als marketing manager. Vooral de service is onze grootste prioriteit bij LOUIS Belgium. Uit zijn ervaring als optometrist weet Bert Boon niet alleen wat de klant verwacht, maar ook wat de opticien verwacht van ons product. Het dragen van mooie design brillen zal betaalbaar worden met deze originele modellen van hoge kwaliteit tegen prijzen die ver onder het gemiddelde liggen. Vanaf het begin was het heel duidelijk dat opticiens over de hele wereld het concept zouden waarderen. Op dit moment  is Louis een belangrijke speler op de Belgische en internationale markt met een persoonlijk tintje en een aantal uitzonderlijke creaties.

Translate »