Marije Gerdes

Verras je klant en verhoog de omzet!
20210504120131_IMG_42802

De Brillenstylist

Mail: marije@debrillenstylist.nl
Telefoon: +31(0)641553512
Website: www.debrillenstylist.nl

De Brillenstylist, dat is Marije Gerdes. Ze verzorgt stylingdagen en verkoop­trainingen bij zelfstandige opticiens in Nederland en België. Daarbij leert ze je op een verrassende manier naar je klant te kijken en je briladviezen te onderbouwen. Ze volgde de opleidingen voor opticien in Rotterdam en contactlenzen in Zwolle. Dankzij haar jarenlange ervaring in de optiekbranche zijn brillen haar specialiteit. Inmiddels is ze ruim 17 jaar actief als imagoconsulent en trainer op het gebied van imago en brillen.

Workshop
De wereld staat nooit stil. Als opticien blijf je in ontwikkeling. Ben je klaar voor een verrassende manier van adviseren? Wil je de vaardigheden van je verkoopmedewerkers en opticiens naar een hoger niveau brengen? Wil je je team inspireren en je omzet verhogen?

Er is een fonkelnieuwe methode om je briladvies in 4 stappen te onderbouwen. Ontwikkeld voor jou door de Brillen­stylist. Je zoekt nog steeds op gevoel de juiste bril uit. Daarna laat je de klant het verschil zien met behulp van handige en praktische tools. De klant hoeft niet meer 20 brillen te passen voordat hij of zij inziet dat de eerste de beste was.


Kom naar de workshops tijdens Bold op 21 maart en ervaar het zelf:
• Geef in 4 stappen een onderbouwd briladvies.
• De klant ziet meteen wat je bedoelt
• Je briladviezen zijn professioneel en efficiënt.
• Geef elke klant aandacht, hoe druk het ook is.

Zo makkelijk is het om je te blijven onderscheiden als optiekzaak!

Op Bold verzorgen Hilde Quirijnen op zondag en Marije Gerdes op maandag (4 x per dag) een workshop van 20 minuten die ervoor gaat zorgen dat jij vol nieuwe ideeën, inspiratie en motivatie klaar bent voor het komende seizoen. De beste kickstart die je kunt wensen. Kijk welke workshop het beste bij jou past en meld je aan.

Wanneer: Alleen op
maandag 21 maart.

Duur: 20 minuten.

Inschrijven: bij de ingang
van Bold!

Tijden: 11.00, 13.00,
14.00 en 16.00 uur.

Translate »