MASUNAGA By KENZO TAKADA

MASUNAGA DESIGNED BY KENZO TAKADA
Basis Portfolio_Masunaga

STYLE22

Mail: info@style22.eu 
Telefoon: +31 (0)76 2059029
Website: www.style22.eu

Masunaga’s vakmanschap staat wereldwijd hoog aangeschreven en is alom bekend om haar traditionele expertise; het heeft als enige bedrijf in Japan alle facetten van vervaardiging in eigen beheer: van grondstoffen tot productie en afwerking van de monturen. Hiermee wordt de kwaliteit tot in de kleinste details gewaarborgd.

Een aantal internationale brillenmerken vertrouwen Masunaga toe om hun high-end eyewear te vervaardigen. Zo ontstond ook de jarenlange samenwerking met de wereldberoemde modeontwerper Kenzo Takada. De collectie bestaat uit een combinatie van Japanse expertise en fashion, hetgeen resulteert in eigentijdse ontwerpen met sierlijke details zoals de gedetailleerde gravures op het montuur alsook de bijzondere oortips. Oog voor detail en afwerking die de perfectie benadert. Ondanks het recent overlijden van de modeontwerper, wordt de samen­werking met team Kenzo Takada voortgezet en liggen reeds de volgende collecties op de ontwerptafel.

Sneak preview SS21: ORCHID
Met model Orchid bewijst Masunaga eens temeer hun superieure Japanse vakmanschap en finesse. De subtiele titanium rim in combinatie met de geraffineerde sierlijke details versterkt het stijlvolle design van Kenzo Takada.

NEW_Orchid_21
Translate »