MASUNAGA

MASUNAGA

STYLE22

Mail: info@style22.eu 
Telefoon: +31 (0)76 2059029
Website: www.style22.eu

MASUNAGA OPTICAL is één van de grootste, meest authentieke, en meest vooraanstaande brillenfabrikanten van Japan. Met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1905, ligt het bedrijf aan de basis van de Fukui-prefectuur als broeinest van brillenproductie.

Masunaga Optical is een goed voorbeeld van Japanse expertise; het heeft als enige bedrijf in Japan alle facetten van vervaardiging in eigen beheer: van grondstoffen tot productie en afwerking van de monturen. Hiermee wordt de kwaliteit tot in de kleinste details gewaarborgd. Het traditionele bedrijf wordt gedreven door lange termijndoelen in plaats van korte termijnwinsten. Niet voor niets is hun missie: “We manufacture excellent eyeglasses. We want to make a profit if we can, but we don’t hesitate to take a loss. It is always in our thoughts to manufacture excellent eyeglasses.” 

Sneak preview SS21: AUDREY
genaamd naar de elegante, modebewuste en iconische Audrey Hepburn. Een combinatie van hoogwaardig titanium en dun Japans acetaat, stijlvol met oog voor fijne details.

NEW_AUDREY_49
Translate »