Matsuda Eyewear

Matsuda Eyewear
sun_01_final
optical_04
matsuda_basis-portfolio

Matsuda Eyewear

Agent
Decadent Ideas Eyewear Agency
Mike van’t Velt

Mail: mike@decadentideas.com
Telefoon: +31 (0)6 52 00 01 05
Website: www.matsudaeyewear.com

Opgericht in 1967 door Mitsuhiro Matsuda in Tokio, het merk Matsuda werd al snel een van de meest gevierde Japanse modehuizen. De creaties zijn beroemd door hun inspiratie die ze halen uit het verleden, die tegelijkertijd hedendaags blijft. In een simpel maar belangrijk woord te vatten: Tijdloos. Al onze brillen worden zorgvuldig met de hand vervaardigd volgens de aloude ambachtelijke Japanse manier, en elke Matsuda creatie vertegenwoordigt meer dan 45 jaar design geschiedenis en erfgoed. Alleen de beste materialen, met inbegrip van celluloid acetaat, zoals titanium, sterling zilver, 18K massief goud of 22.5K double worden gebruikt in onze brillen.

In een wereld die directheid benadrukt, kiezen we ervoor om ons te verankeren in de traditie van vakmanschap en doordachte uitvoering. Ons proces begint met alleen de beste materialen en eindigt met vormen die een mensenleven lang kunnen worden bewonderd. Japans vakmanschap, met zijn unieke erfgoed van het combineren van handgemaakte technieken en innovatieve technologie, is onmiskenbaar in elk stuk van Matsuda Eyewear. Elke afgewerkte bril is een kunstwerk op zich – prachtig handwerk en een lust voor het oog. Matsuda Eyewear: luxe door middel van materiaal, kwaliteit door middel van ambachtelijk vakmanschap en innovatief door het  ontwerp.

Heritage Collection
In 1989 startte Matsuda zijn eerste brillen collectie. Vandaag de dag presenteert Matsuda “The Heritage Collection”, een prachtig vormgegeven collectie gebaseerd op de meest iconische stijlen uit vorige collecties. Elk stuk is opnieuw uitgegeven in een beperkte productie.

Translate »