Maui Jim

Maui Jim
800x600-2016-Web-Banner
maui-jim-header-2015
Maui Jim Portfolio

Maui Jim

Vertegenwoordiger
Ronald Hendriks
Mail: rhendriks@mauijim.com
Telefoon: +31 (0)6 23 00 43 82
Website: www.mauijim.com

Maui Jim startte in 1980 als een klein bedrijf met de verkoop van zonnebrillen op het strand in Lahaina, Hawaii. Maui Jim zag de behoefte in de markt ontstaan voor technologie die intense schittering en schadelijke UV kan bestrijden en combineerde dat met het brengen van de briljante kleuren van het eiland naar het leven door het ontwikkelen van de revolutionaire PolarizedPlus2® lens. Opgenomen in zeven nieuwe zonnebril stijlen, werd toen de Classic Collection geïntroduceerd. In de afgelopen decennia heeft Maui Jim letterlijk de wereld veroverd en is het merk inmiddels een begrip geworden als het gaat om de perfecte kleurbeleving en optimale bescherming van uw ogen. Vandaag de dag biedt Maui Jim meer dan 125 stijlen van zonnebrillen, waarvan 100% gepolariseerd met een 100% bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Maui Jim GELOOFT dat kleur en licht de sleutel is tot de menselijke ervaring.

Onze filosofie
Geïnspireerd door de schoonheid en de cultuur van Maui, is onze missie om aloha te verspreiden via levendige kleur, helderheid en detail. Voor degenen die de zon waarderen, biedt Maui Jim meer levendige kleuren van de wereld, gecombineerd met het beschermen van uw ogen tegen de harde gevolgen van verblinding en schadelijke stralen. Wij maken uw leven helderder en levendiger. Onze zonnebrillen tonen u het volledige spectrum van licht en kleuren, zodat je de wereld kunt zien zoals je nog nooit gezien hebt. Wij geloven dat iedereen alle 16.777.216 tinten van mooie kleuren die ons dagelijks omringen zou moeten kunnen ervaren.

De Maui Jim belofte
We laten altijd onze ware kleuren zien – ware kleuren die doorkomen in onze superieure klantenservice. Wij beloven dat je altijd zal worden begroet met een vriendelijke stem en een speciale vertegenwoordiger. We willen datgene bieden wat nodig is om gelukkig te zijn. Dat is waarom we achter elke zonnebril staan die we maken.

Translate »