Moscot

Moscot
schermafbeelding-2016-12-04-om-21-16-10

Moscot

Stephane Toorenburg
stephane.toorenburg@moscot.com
Telefoon: +31(0)6 46 62 74 06
Website: www.moscot.com

Alle MOSCOT brillen zijn handgemaakt met behulp van de hoogste kwaliteit materialen, echte hardware en scharnieren die worden geklonken door de veer en het voorstuk zodat de sterkste verbinding mogelijk gewaarborgd wordt. Elke MOSCOT bril is verkrijgbaar als correctie bril of zonnebril, met of zonder voorschrift, en is aan te passen in een verscheidenheid van modellen, lens-kleurencombinaties en maten. Met meer dan 100 jaar van brillen expertise, inspecteert MOSCOT zorgvuldig elk montuur voor kwaliteitscontrole in eigen laboratoria, gehuisvest in de eigen winkels in New York City, vóór de distributie van brillen naar klanten over de hele wereld.

OVER MOSCOT
MOSCOT is een in New York City gesticht bedrijf wat wereldwijd bekend staat om zijn iconische brillen – De MOSCOT Originals en MOSCOT Spirit collectie. MOSCOT gebruikt al haar bezieling en haar onmiskenbaar verfijnde esthetiek, met meer dan 100 jaar van brillen expertise en ongeëvenaard vakmanschap, om tijdloze brillen te creëren. Terwijl ze erkend zijn als een wereldwijd modemerk, blijft MOSCOT, in hart en nieren, een buurt optiekwinkel.

DE MOSCOT Originals Collection
De MOSCOT Originals Collection; is gebaseerd op stijlen uit het Moscot familie archief uit de jaren 1930 – 1970. Met deze MOSCOT Originals Collection eren ze de klassieke ‘goodlooks’ en tijdloze designs ontworpen in het verleden van de afgelopen decennia. De brillen behouden de authenticiteit van de originele montuur ontwerpen inclusief historische details, traditionele hardware en echt mineraalglas als zonnebril lenzen met precies dezelfde ‘old school’ kleuren gedupliceerd zoals MOSCOT voor het eerst vervaardigde in de jaren 1940. Als het niet een MOSCOT is, is het niet een origineel.

DE MOSCOT SPIRIT COLLECTION
De MOSCOT Spirit Collection wijkt af van de Moscot familie archieven, maar deelt nog steeds hetzelfde geweldige DNA als de MOSCOT Originals, met inbegrip van de hoogste kwaliteit materialen, antieke elementen, en echte hardware om de stevigste mogelijke constructie te garanderen. Het kenmerk van de onderneming is een uitgesproken kleurenpalet met als handtekening messing eindkappen, The MOSCOT Spirit Collection is ook leverbaar in correctie of zon. ‘Good genes run in the family’.

schermafbeelding-2016-12-04-om-21-15-54
schermafbeelding-2016-12-04-om-21-16-23
Translate »