Movitra

Movitra
Movitra - Basis Portfolio

EYEWEAR TRENDS & RECRUITMENT

Barbara Rietveld
Telefoon: +31(0)641209774
Mail: info@eyeweartrends.nl
Website: www.eyeweartrends.nl

We besloten onze krachten te bundelen en onze creativiteit te bundelen om een intuïtie tot leven te brengen en te voldoen aan een behoefte die nog nooit eerder was geïdentificeerd. En zo werd ons merk geboren. Movitra is geboren uit de ontmoeting van drie creatieve geesten, drie professionals en vrienden: Filippo, Giuseppe en Diego.

MOVITRA IS EEN VERLICHTING, EEN LOT, EEN ROEPING.
Het is alsof je op een rechte weg loopt zonder verrassingen en plotseling brengt een omweg onbekenden, nieuwe mogelijkheden en onverwachte scenario’s op je pad. Movitra dankt zijn naam aan het Latijnse “Movere”, wat beweging betekent, en “Vitra”, wat glas betekent. Dus een lens die beweegt, vloeiend, dynamisch, als een waterstroom die niet te stoppen is, als passie en de moed om te durven.

Movitra werd geboren in 2016 in een appartement in Milaan, op een dag die lijkt als elke andere. Maar zelfs daarvoor werd het geboren op een strand, op een zonnige middag. Een vrouw bukt zich om haar kind op te rapen en haar bril valt op de grond, met de glazen naar de grond gericht. Onherstelbare krassen.

Voor velen is het de zoveelste situatie, voor de vrouw is het een ergernis die verholpen moet worden. Voor de oprichters van Movitra is het de lont die een mooie reis in gang zet.

image0
download
Translate »