NEON BERLIN

NEON BERLIN

Insighter

Daniël van Gool
Mail: daniel@insighter.nl
Telefoon: +316 4818 6905
Website: www.neonberlin.com

NEON BERLIN is een jong maar niettemin zeer ervaren eyewear label uit Berlijn, opgericht door twee ontwerpers. Fabian Hofmann en Coerte Voorhees.

Al roept NEON BERLIN beelden op van heldere nachten, schrille feestgangers en de stedelijke jungle die men Berlijn noemt, de oorsprong van de naam heeft voor ons een andere, symbolische betekenis: NEON komt uit het Oudgrieks (νέον) en betekent ‘het nieuwe’. . NEON staat voor nieuwe technologieën, innovatieve ideeën en een nieuw begin. NEON beschrijft een innovatieve, toekomstgerichte en trendsettende invloed. Het staat voor nieuwe materialen, baanbrekende productiemethoden en een unieke versmelting van verkoopbaarheid met een onmiskenbaar product-DNA.

De technologieën die gebruikt worden zijn zowel nieuw als oud; technologisch geavanceerd en state-of-the-art maar toch gebonden aan traditie. We hebben besloten om op precies dezelfde manier te werken, digitaal en handgemaakt, omdat we ervan overtuigd zijn dat de toekomst ligt in de duurzame technologiemix die we hebben gekozen!

Ieder design heeft een minimalistisch silhouette en weegt slechts 5,5 gram. De perfecte interactie tussen het 3D-gelaserd polyamidefront en de metalen componenten, titanium veren en roestvrijstalen rotatiekolommen van de scharnieren, zorgt voor een permanente controle en vaste posities in zowel geopende en gesloten toestand.

NEON_BERLIN_ALBINA-6
NEON_BERLIN-100x50
Translate »