O-CCX Eyewear

O-CCX Eyewear
_C7U8849_b

O-CCX Eyewear

Peter Meyer
Mail: info@occx.de
Telefoon: +49(0)541 29746
Website: www.occx.de

Een soulvol concept – gecreëerd door een opticien voor opticiens
Op de Opti 2020 beurs heeft Peter Meyer het O-CCX Eyewear concept op de markt gebracht. Een concept van opticiens voor opticiens dat is gecreëerd om de uitdagingen van hun gespecialiseerde vakgebied onder de knie te krijgen.

Maar wat is het precies?
O-CCX Eyewear is niet alleen een collectie van 11 brillen en zonnebrillen in 5 kleuren, die een hoge kwaliteit, stijl en perfecte pasvorm bieden.

“O-CCX Eyewear is wat we verwachten van onszelf, van onze partners, van onze vrienden en van onze opticiens: Loyaliteit, moed, passie, betrouwbaarheid. Deze waarden waren de oorsprong van ons idee en hebben ons aan het denken gezet over hoe we ze nog meer kunnen ondersteunen, vooral in onze snelle tijden. Want uw bril is zoals u! Een spiegel van jezelf”, zegt Peter Meyer. De ene bril heet bijvoorbeeld “The Unflinching”, de andere draagt de naam “The Brave One”. Het beste is dat de collectie kan worden gebrandmerkt met het logo van de opticien en dus als private label kan worden aangeboden.

O-CCX Eyewear zijn ook een verlengstuk van de individuele klantenservice. Een computerprogramma is speciaal ontworpen om het gezicht van de klant te digitaliseren, om elke gezichtslijn, hoe klein ook, te kunnen lezen en om met behulp van een opticien de perfecte bril te matchen. Dit maakt niet alleen de klantenservice spannender, maar maakt ook de specialistische kennis van de klant goed zichtbaar. “Het werk en de kennis van mijn gewaardeerde collega’s moet met ons programma tastbaarder worden voor de klant. Om dit te bereiken wordt de klant sterk geïntegreerd in het proces”, zegt Peter Meyer op de vraag wat de toegevoegde waarde is voor zowel de opticiens als hun klanten.

Last but not least is O-CCX Eyewear een webshop. Elke brillenspecialist kan zich de webwinkel eigen maken en er de collectie mee verkopen. Dit vereenvoudigt de binnenkomst van de opticiens en de implementatie van zijn eigen e-commerce bedrijf enorm. Als gevolg daarvan zullen mijn collega’s hun aanwezigheid vergroten en uitbreiden”, zegt Peter Meyer.

Peter Meyer is al meer dan 25 jaar geregistreerd als meesteropticien in Osnabrück. Hij ontwikkelde en testte het O-CCX Eyewear project voor zijn speciaalzaak. Hij heeft het voortdurend verbeterd en uitgebreid om het aan zijn collega’s van Opti 2020 voor te stellen.

_C7U9537_b
_C7U9197_b
Translate »