onono TITAN

onono TITAN
10__onono_bilder_closeups_2016_7
5_onono_bilder_produktion_4
8__onono_bilder_closeups_2016_1

onono TITAN

Eigenaar
Lars Gerrits
Mail: lars@ic-berlin.de
Telefoon: +49 (0)162 232 57 26
Website: www.onono.com

Oorsprong
onono TITAN cultiveert een diepe verbinding met zijn oorsprong in “Onono de weinige” – alles met behoud van een tegenovergesteld standpunt. Onono de weinige is tijdloos, eeuwigdurend. Onafscheidelijk van Ralph Anderl, zijn visie is de constante: het blijft altijd. Een nieuwe ontwerper. Nieuwe bril. 49 collecties van 6 hoornen- en 6-metalen brillen in 49 jaar.

Filosofie
onono TITAN is tijdloos – maar het blijft nooit hetzelfde. Het gegeven dat het allemaal mogelijk maakt: elk gezicht van onono TITAN is precies 40 jaar oud op het moment van de fotoshoot. Deze veranderende collectie veroudert nooit. Het is gemaakt door verschillende ontwerpers. Sommige modellen worden vervangen. Andere worden toegevoegd. Een beperkte collectie in het niet aflatende streven naar perfectie. Nooit meer dan 50 modellen met 50 systematische namen: dat is onono TITAN. Elke bril van onono TITAN staat voor uitmuntende vorm en kwaliteit.

High-tec ontmoet vakmanschap
onono TITAN. De naam staat voor uitzonderlijk vakmanschap en design. De locatie: Berlijn’s bakfabriek. prototypes, productie, marketing, het gebeurt allemaal op deze locatie. Made in Berlin – met zijn eigen speciale productie. Een collectie ontworpen om de hoogste normen te overtreffen. Het ultieme materiaal: titanium: vederlicht, flexibel, en corrosiebestendig – en niet te vergeten PVD gecoat. Een bril zo snel uit elkaar gehaald en weer in elkaar te zetten. onono TITAN brengt het gepatenteerde, schroefloze scharniersysteem van ic! berlin’s tot zijn volste recht van expressie in ontwerp. 3D geprinte clips maken de kleinste bewegingen van de veren die je maar kunt bedenken.

onono TITAN: tijdloze brillen met een volmaakte vorm. Handgemaakt in Berlijn. Elke bril baant een pad naar de perfecte collectie- Dat is onono TITAN

Translate »