OtrO Eyewear

Otro Eyewear

Otro Eyewear

Érida Schaefer
Mail: otroeyewear@gmail.com
Website: www.otro.com.br

OtrO Eyewear is een Braziliaans merk van handgemaakte brillen gecreëerd door de ontwerper en kunstenaar Érida Schaefer. Het woord “OtrO” komt uit het Spaans en betekent “ander”. De brillen zijn zo exclusief en anders dat je er nog een wilt!

Elk stuk en ontwerp wordt ontwikkeld en vervaardigd in de beste kwaliteit. De brillen worden van het begin tot het einde van het proces met de hand gemaakt, met gebruikmaking van het beste Italiaanse acetaat en Carl Zeiss zonneglazen. Elke collectie wordt genummerd en op kleine schaal opgenomen, zodat de exclusiviteits­standaard behouden blijft. Alle prints zijn exclusief, met de hand geschilderd, gedigitaliseerd op een speciale stof en nog tijdens het fabricageproces in het acetaat aan­gebracht.

Ik ben Érida Schaefer, ontwerpster, 57 jaar oud, uit Florianópolis SC Brazilië. Ik ben afgestudeerd in Visuele Kunsten aan de Staatsuniversiteit van Santa Catarina in 1988. Het merk is ontstaan uit mijn oude passie voor brillen, ­gecombineerd met de wens om kleurrijke monturen te hebben voor exclusieve prints. In 2018 toonde ik mijn collectie op de New York Fashion Week en daarna kwam de uitnodiging om de brillen tentoon te stellen in winkels en kunstgalerijen in NY. En mijn brillen gaan de hele wereld over …!

Bezoek OtrO Eyewear in de BRUT locatie.

4e08b6bb-aeaa-47b7-870f-47c3b03f3f09
IMG_0350
Translate »