Pawaka

PAWAKA
PAWAKA-SS16_IMG_9700
PAWAKA_SS16_DUA2_RED1
PAWAKA_SS16_campaign4
Pawaka Portfolio

Procchiali Eyewear Studio

Agent

Maarten Weidema
Mail: design@procchiali.com
Telefoon: +31 (0)6 14 10 52 81
Website: www.pawaka.com

PAWAKA (vuur) ontstaat door een brandbare mix van stilte en ritme. We zijn alleen en toch altijd verbonden. Een magische alliantie van de rust en de beweging, het samenspel van de tijd en de natuur. Van de persoonlijke ruimte en identiteit. Een geest-mens in het wit werkt samen met de omringende geluiden van het bos, het gras, de duistere krachten van de nacht, beschermd en begeleid door PAWAKA. Reflecties van de vlammen.

PAWAKA is Visie, Water, Rook. Actie – Reactie. Verandering. Een natuurlijke cyclus. Harmonie. PAWAKA in ons. Eén met het universum (verleden, heden, toekomst) door de vijfhoekige onderlinge verbondenheid van de vijf elementen.

Pawaka is een opkomend Berlijns merk, ontworpen door het Indonesische multi-talent Fahrani Pawaka Empel. Het merk, dat voorheen uitsluitend werd verkocht via Henrik Vibskov Boutique wordt nu internationaal gelanceerd en zal tijdens de Bold Optical Fair ook beschikbaar zijn voor de Nederlandse markt. De collectie bestaat uit in Frankrijk handgemaakte zon- en correctiemonturen, vormgegeven in strakke geometrische vormen vanuit de popcultuur, welke een afspiegeling bieden van het verleden, heden en de toekomst. Haar Fall Winter 16/17 collectie onthult de invoering van de elementaire energiebron van de herfst, metaal! In aanvulling op de acetaat monturen, brengt het merk dit seizoen een verzameling van massief aluminium correctie en zonnebrillen, van Italiaans makelij.

Bekijk hun nieuwste modellen in de “Gin-in-Berlin” selectie van de BOLD Artisan Area.

Translate »