Portrait Eyewear

Portrait Eyewear
Basis Portfolio-portrait
foto1
28071309_10160091000150118_5505489853973209245_o

Eye Eye Caramba

Lars Gerrits
Telefoon: +31 (0)643 123 934
Website: portraiteyewear.com

Portrait Eyewear is geboren vanuit de oprechte behoefte van een Venezolaans/Spaanse broer en zus om de traditionele kwaliteit van het Italiaanse ambacht in stand te houden, middels eigentijds eyewear-design en volgens de principes van duurzaamheid en sociaal bewust ondernemen.

Ons product is compleet handgemaakt door échte ambachtslieden die het traditionele ambacht combineren met high-tech productiefaciliteiten, en streven de hoogste kwaliteist-standaarden na, alsmede duurzame- en milieuvriendelijke productiemethoden. Al onze toeleveranciers hanteren een energie-vriendelijke filosofie en garanderen werkplekken vrij van uitbuiting.

Onze correctie- en zonnebrillen zijn het resultaat van diepgaand design-research- en experiment, sterk beinvloedt door bewegingen uit de kunstgeschiedenis en toegewijd aan diens meest iconische figuren. Aansluitend aan de kunstzinnige ziel van het betreffende project, is de communicatie gebaseerd op het promoten van opkomende kunstenaars in een eerlijke samenwerking die zowel de kunstenaars, het merk als de fascinerende testimonials ten goede komt.

Vanuit de persoonlijke liefde én bewondering voor opkomende artiesten, streeft het merk na om een kanaal te worden voor de bekrachtiging van hedendaagse kunst. Een kanaal voor het promoten van het werk van de artiest en diens unieke visie voorbij de kunst, waarbij diens talent en lef getoond worden als echte rolmodellen voor onze maatschappij.

Het gebruik van modellen is een veelgebruikte standaard maar promoot zelden échte mensen met échte schoonheids-idealen; ‚Wij willen de uitdaging aangaan van het tegenspreken van die standaard, en onze eigen standaarden creeren’.

Translate »