PREGIATA

PREGIATA
12622402_1649979208589097_5676283939602935446_o
basis-portfolio_pregiata

PREGIATA

Eigenaar
NexZie/IVKO
Ellen Voigt en Henny Engelbertink
Mail: info@nexzie.nl
Telefoon: +31 (0)74 85 319 43
Website: www.nexzie.nl

Uniekheid, authenticiteit en vakmanschap zijn de onderliggende kenmerken van de brillencollectie van PREGIATA, huismerk van Pregiata Eyewear, die een eigen merk ontwerpt, produceert en verkoopt.

De collectie, volledig gemaakt in Italië, weerspiegelt volledig de identiteit, de passie en de hoge kwaliteit van de traditie van het Italiaanse vakmanschap die door Pregiata Eyewear in ere wordt hersteld en her-introduceert haar onderscheidende kenmerken opnieuw op hun brillenlijn.

De collectie van PREGIATA combineert research en traditie en creëert een exclusieve brilcollectie op basis van een paar, maar goed gedefinieerde, elementen. Tweeëntwintig modellen, met iconische vormen en unisex pasvorm.

Voor het eerst en exclusief in de brillenwereld introduceert PREGIATA het concept van de ’tweedehands look’ met betrekking tot de brillen: door speciale oppervlaktebehandelingen die volledig met de hand uitgevoerd worden, bevat de collectie exclusieve, moderne en opvallende tweedehands looks, met hedendaagse en vooruitstrevende smaak.

Zwart en Havana zijn de kleuren van deze collectie: PREGIATA richt zich op deze twee kleuren, die de expressieve kracht opnieuw bevestigen door middel van een zoektocht naar contrasten en afwerkingen, die een rijk en gevarieerd kleurvoorstel kunnen creëren, ook dankzij de combinatie met Zeiss zonne-lenzen. Bijzondere aandacht werd besteed aan details. Met de realisatie van modellen die 100% handgemaakt zijn in Italie, brengt PREGIATA het concept van couture naar de brillenindustrie, die u hoge kwaliteit en verfijnde brillen presenteert.

Nieuwsgierig?
Kom kijken bij onze NexZie stand. U kunt ons vinden in de Luxor.

Translate »