Proud Packaging

Proud Packaging
BOLD-online-1

Proud Packaging

Jeroen Houwer
Mail:
info@proudpackaging.com
Telefoon: +31 (0513) 68 98 78
www.proudpackaging.com
www.draagtasonline.nl

Wil jij je concurrenten het nakijken geven met jaloersmakende mooie gepersonaliseerde verpakkingen? Proud Packaging maakt eyecatchers die je merk laten shinen en je productbeleving een boost geven. Puur omdat jouw merk het waard is.

Jouw verpakking verdient onze aandacht. We beginnen altijd met de vraag: “Wat wil je nou eigenlijk uitstralen?” En dan gaan we los met een flinke dosis creativiteit. We stapelen vakkennis en 35 jaar ervaring op een über-persoonlijke aanpak en maken voor jou de allerbeste custom-made bedrukte draag-, verzend- en geschenkverpakkingen.

Een goede fit met je merk zit in de details en daarvan slaan we er niet een over: materialen, bedrukking, formaat, afwerking, oplage, logistiek,…. Proud Packaging zorgt dat alles tot op de laatste punten en komma’s klopt. Natuurlijk ook als het om duurzaamheid en transparantie over de herkomst van materialen gaat. Samen Creëren we het perfecte plaatje.

Proud Packaging helpt jou als ondernemer en inkoper om uit de verpakking te halen wat erin zit. Het is immers een belangrijk en intensief contact-moment met je merk. Ons doel? Een verpakking creëren die je met trots meegeeft en die je klanten met trots dragen. Het is jouw trotse glimlach waar wij het voor doen.

BOLD-online-2
Translate »