Raydiant

Raydiant

EYE EYE CARAMBA

Lars Gerrits
Telefoon: +31 (0)643 123 934
Website: raydiant.de

Na vele omzwervingen door de jaren heen als designer van brillen voor vooraanstaande merken heeft de van Italiaanse komaf Carmelo di Termini zijn eigen merk opgericht, met als voornaamste doel een zo comfortabel mogelijk montuur te ontwerpen dat zowel tijdloos is als geheel van deze tijd, met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Met gebruikmaking van de allerlaatste ontwikkelingen rond 3-D laser sintered printing komt een collectie tot stand die fris en flexibel is, duurzaam en van onbesproken kwaliteit.

Het is aan jou te bepalen of het montuur geheel ge-3D-print wordt, of dat je front wordt voorzien van hoogwaardig bèta-titanium veren. Ook kun je bij je front een magnetische zonneclip geleverd krijgen, waarbij de magneetsluitingen geheel onzichtbaar in front en clip zijn verwerkt. Werkelijk uniek!

Tenslotte is het aan jou om te bepalen of je Raydiant-collectie ‘Raydiant’ gaat heten, of misschien wel ‘Ot en Zien Optiek’ of ‘Pietersen brillen, voor mensen die beter zien willen’. Je kunt er dus je eigen exclusieve high-tech huismerk van maken, compleet met op maat gemaakte POS-materialen.

RAYDIANT-Stanley-1
Translate »