Rédélé

Rédélé
IMG_0159
IMG_0339
Basis Portfolio_REDELE

Rédélé

Stefano Vanin
Mail: info@redele.it
Telefoon: +390437358170
Website: redele.it

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen:
Wereldwijd

Rédélé is een lifestyle brillen merk opgericht in 2012 door de jonge, vrijgevochten regelgever, Alessandro De Vecchi. Na vijf succesvolle seizoenen heeft het creatieve team van het merk een nieuwe richting ingeslagen en is het overgestoken naar de zonovergoten Los Angeles – de hotspot voor een modieuze, verfijnde, zelfverzekerde en relaxte levensstijl.

De nieuwe Rédélé-collectie is een eerbetoon aan de nieuw opgerichte Zuid-Californische roots van het merk. De collectie put zijn invloeden uit klassieke zonnebrillen, waaronder Amerikaanse ontwerpen en de legendarische iconen van Los Angeles van gisteren, plus de creatieve gemeenschap van vandaag. De collectie wordt gedreven door een waardering van moeiteloosheid en het goede leven.

De collectie bevat 32 nieuwe exclusieve stijlen, verdeeld over brilpillen en zonnebrillen. Mannelijk en vrouwelijk, luxe en streetstyle, de Rédélé-collectie onderscheidt zich door zijn passie voor het vakmanschap van superieure brillen. Elk op maat gemaakt ontwerp van Rédélé is volledig gemaakt in Italië en is de maximale uitdrukking van vakmanschap, goede smaak en passie.

Elk Rédéle-frame is gemaakt met de grootste aandacht voor detail en combineert comfort, lichtheid en innovatie – alle fundamentele aspecten van de filosofie van het merk en de wortels van zijn naam. Jeanne Rédéle creëerde de Alpine Renault in 1954, de autofabrikant die gespecialiseerd is in de meest technologisch geavanceerde sportwagens. Dit is een grote inspiratie voor de oprichter van Rédéle, die de fundamenten van het merk heeft gebouwd met datzelfde idee voor ogen.

Een van de sterke punten van de zonnebrillencollectie van Rédélé zijn de toegepaste lenzen. Gemaakt in CR39, ze zijn gepolariseerd en afgewerkt met een anti-vuil en anti-reflecterende coating. Ze zijn allemaal waterafstotend en bevatten een lichte externe spiegeling die de zonnestralen absorbeert.

Rédélé-brillen zijn gemaakt in een ultra-innovatief materiaal, bekend als TR2R. Dit materiaal is het resultaat van diepgaand onderzoek uitgevoerd door Rédélé op een exclusief polymeer dat is gemaakt om buitengewoon langdurig te zijn. Het Rédélé-polymeer is gemaakt om tweekleurig te zijn – een kenmerk dat een hoofdkenmerk zal zijn in alle brilparen in de collectie.

Elk paar Rédélé-brillen beschikt over ultralichte en ultraflexibele tempels gemaakt in beta-titanium, met kruispunten gemaakt van een uniek onderdeel met het logo aan de binnenkant gegraveerd. De breedte van de tempel is 0,65 mm, wat de montage een ongekende lichtheid en comfort geeft voor de drager, waardoor de bril ideaal is voor dagelijks gebruik.

Alle Rédélé-eindstukken en tempeltips zijn tweekleurig, waardoor altijd twee gecoördineerde kleuren op elkaar inwerken. De uiterst comfortabele tempeltips zijn bedekt met rubber en met veel aandacht voor detail zijn ze versierd met het Rédélé-logo.
Rédélé-brillen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan elke gezichts- en oorvorm, dankzij hun aanpasbare paaltips die eenvoudig door alle optieken binnen 5 en 10 mm kunnen worden aangepast.

Translate »