REVO

REVO
Acr30181947971584-1108511

MENRAD NEDERLAND B.V.

Eigenaar
Mail: verkoop@menrad.nl
Telefoon: +31 (0)103160580
Website: www.menrad.nl

Na te zijn opgericht in 1985 werd RĒVO al snel een “global performance eyewear brand” bekend als de leider in de digital polariserende lens technologie. RĒVO zonnebrillen werden voor het eerst gemaakt door gebruik te maken van de lens technologie ontwikkeld door NASA. Een coating voor de protectie van satellieten tegen schadelijke Uv-straling. Bijna dertig jaar later blijft RĒVO door ontwikkelen op zijn rijke traditie van technologie en innovatie door het aanbieden van het meest vooruitstrevende hoog-contrast polariserende Eyewear product ter wereld. RĒVO is een subsidiary in volledige eigendom van Sequential Brands Group, moederbedrijf van B. Robinson. Het product wordt, onder Trademark licentie, geproduceerd door B. Robinson in de Verenigde Staten en Italië.

Alle RĒVO glazen zijn polariserend en blinken uit in elke outdoor, lifestyle en licht condities. RĒVO’S contrastrijke Serilium en Crystal glazen geven een nieuwe dimensie aan helderheid. Uitgevoerd met verschillende coatings welke in allerlei omstandigheden gebruikt kunnen worden. RĒVO Blue Water, Green Water, Terra, Graphite, Open Road, Stealth, Champagne, Solar Orange, Spectra en H²O geven de hoogste bescherming en contrast door het filteren van het licht in alle omstandigheden.

Tevens zijn bijna alle modellen uitvoerbaar met RX glazen. Met dezelfde technologie en verkrijgbaar met alle typen lenzen.

Acr30181947971584-1108511-2
Basis Portfolio-REVO
Translate »