ROLF Spectacles

ROLF Spectacles
ROLF-First-Picture
Basis Portfolio-rolf

ROLF Spectacles

Sebastiaan Overeem
Mail: Sebastiaan.Overeem@rolf-spectacles.com
Telefoon: +4369915444043
Website: www.rolf-spectacles.com

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen:
Nederland, België en Luxemburg.

Roland Wolf is een visionair. Een geest vol ideeën, die schreeuwt om getemd te worden. Met de hulp van onze medewerkers zetten we deze gedachten op de volgende stappen. Het resultaat zijn brillen – heroverwogen.

Thuis is een plek waar we ons vredig voelen. Voor onze brillen is dit de plaats van productie. Hier komen producten tot leven met een gevoel van oorsprong, reden en toekomst. Elk montuur maakt voor ons deel uit van deze cyclus. Een relatie van geven en nemen.

DE KOSTEN ZIJN HET WAARD
Tussen blanco’s en afgewerkte monturen zijn er maximaal 82 werkstappen. Talloze uren werk en een hoge mate van handwerk zijn nodig om een ​​ROLF-montuur te produceren. ROLF Spectacles produceert alles in eigen beheer en onder een dak. We nemen onze tijd en liefde om producten met een persoonlijk tintje te maken.

HANDGEMAAKT IN TIROL
Geaard en sterk verbonden met de natuur, bewegen alle werknemers zich op hetzelfde pad. Omringd door een ongelooflijke omgeving, straalt elk product de energie van de natuur uit. Het woord duurzaamheid krijgt een nieuwe betekenis

ROLF-fourth-Picture
ROLF-third-Picture
Translate »