ROLF Spectacles

ROLF Spectacles
ROLF-third-Picture
Basis Portfolio-rolf

ROLF Spectacles

Sebastiaan Overeem
Mail: Sebastiaan.Overeem@rolf-spectacles.com
Telefoon: +4369915444043
Website: www.rolf-spectacles.com

Het bewijs dat ROLF-brillen niet alleen over het materiaal maar ook over het topdesign gaan, is te vinden in het uitgebreide assortiment van 28 montuurontwerpen uit de stoffencollectie. Op de beurs Bold Optical brengt ROLF 5 nieuwe ontwerpen uit en twee nieuwe kleuren – saffierblauw en zandstorm. De gehele collectie is dus beschikbaar in een palet van acht basiskleuren, wat zorgt voor een nog diverser en veelzijdiger aanbod. Verfijnde contouren, slanke tempels en strategisch geplaatste rondingen maken van elke bril een prachtig en toch functioneel accessoire dat ook nog eens comfortabel is om te dragen.

Het bekroonde Flexlock-scharnier van ROLF heeft zich bewezen als het ideale onderdeel. Het kan tegelijkertijd met het montuur worden bedrukt met behulp van 3D-printtechnologie, wat betekent dat ROLF zijn nieuwe bril in één keer kan maken en zo het aantal externe leveranciers tot een minimum kan beperken. Naast de hoge prestaties van het schroefloze en gepatenteerde Flexlock-scharnier zullen brildragers ook profiteren van de flexibele, natuurlijke en huidvriendelijke eigenschappen van het plantaardige montuur.

OVER ROLF
Brillenfabrikant ROLF werd in 2009 opgericht in het hart van de Tiroler Alpen in Oostenrijk. Het familiebedrijf is bekend geworden om zijn unieke houten brillen en heeft nu zijn aanbod aangevuld met brillen van titanium, steen, hoorn en plantaardig materiaal – en dat alles zonder gebruik van schroeven, waardoor er geen onderhoud nodig is.

PBM137-Rolf-Substance-M-135-b4-Kemi-sandstorm-perspective
PBM142-Rolf-Substance-L-142-b4-Prut-sapphire-blue-perspective
Translate »