Roundten

Roundten
Basis Portfolio_Roundten

Karin May

Mail: mayiwear@gmail.com
Telefoon: +31(0)640883330
Website: www.roundteneyewear.com

Roundten eyewear is opgericht in 2016, een groep non-conformisten die besloten om de meest geavanceerde brillen te maken, een unieke mix van technologie, innovatie en ontwerp. Om gebruikers van Roundten echt waar voor hun geld te geven, een moderne uitstraling en een klein stukje toekomst op hun gezicht.

Tegenwoordig hebben we de concrete behoefte om een bril te dragen waarmee we het leven kunnen leiden dat we vandaag de dag leven. We realiseerden ons dat die onbreekbare licht metalen bril als uw beste partneraccessoire door ons uitgevonden zou kunnen worden. In bijna 5 jaar hebben wij meerdere collecties gelanceerd; Zonnebrillen en monturen.

De respons is uitstekend, wat ons motiveert om te blijven innoveren en superieure waarde te blijven leveren voor Roundten-gebruikers.

Daarom hebben we een ongelooflijk montuur ontwikkeld met slechts 5 onderdelen waarvoor geen gereedschap nodig is voor montage of demontage, met ons eigen en geregistreerde materiaal, met maar liefst 7% minder hoeveelheid materiaal en met dezelfde prestaties.

ROUNDTEN: schroefloze en lasvrije brillen.

IMG_0260
Translate »