Sabine Be

Sabine Be

Sabine Be

Claire Hardenne
Mail: clairehardenne@gmail.com
Telefoon: +32 475 71 50 50
Website: www.sabinebe.fr

De kleine prins droeg geen bril. Maar hij had alles begrepen: “Het is alleen met het hart dat men terecht kan zien”. Voor degenen die hun keuze maken op basis van hun verhoogde hartslag, biedt de Franse ontwerpster Sabine Be een vreugdevolle emotionele benadering van haar optische universum. Een reden om met open mond te staan of liever gezegd “be”-neus te staan.

Met de lancering van haar eigen merk heeft de voormalige opticien, die dol is op kleuren en materialen, ervoor gekozen om haar kleine meisjesdroom te verwezenlijken. Een speelsheid die, in termen van haar monturen, overloopt tot aan het einde van de takken van elk van haar creaties. Een aangenaam fris en ultra-identiteitsdesign, een breed scala aan kleurrijke tinten, een liefde voor het detail … de liefde voor een verhoogde esthetiek wordt vervolledigd door een Frans handgemaakt proces.

De wereld van de brillenontwerper staat open voor iedereen, met collecties voor zowel vrouwen, mannen als kinderen, beschikbaar in zonnebrillen en optische monturen en die wereldwijd te vinden zijn ! Zonder de accessoires te vergeten die het onderscheidende handelsmerk van de ontwerper dragen… Kortom, de wereld van Sabine Be legt enkel haar knowhow en haar slimheid op.

Voor de rest is het plezier in de open bar. Modellen die ontworpen zijn met verslavend rijke stoffen en met een echt vermogen om zich aan te passen in alle gezichten, van veeleisende tot atypische zielen, waarvan genoten kan worden.

Hier koop je geen bril, je komt hier in een wereld die wordt bevolkt door pure passie.

_CPH9140-Be-val-de-loire-sun30x30
_CPH5552-Be-Cats-30x30
Translate »