Sheets eyewear

Sheets eyewear
Schermafbeelding-2016-05-03-om-17.03.09
Sheets_Story
Schermafbeelding-2016-05-03-om-17.03.33
Sheets Portfolio

Sheets

Distributeur
Odé
Mail: dick@ode-frames.nl
Telefoon: +31 (0)6 53 42 83 97
Website: www.gavebrillen.nl

Sheets Eyewear wordt gedreven door het verlangen om door middel van eenvoudige functionaliteit een eerlijk design te creëren. Wij respecteren elk individu zoals hij of zij is, verschillende persoonlijkheden die wij ondersteunen door middel van onze bril ontwerpen. Eerlijkheid is wat het allemaal eenvoudiger maakt. Bij Sheets Eyewear werken wij vanuit de volgende mantra: “Eerlijkheid leidt tot eenvoud”.

De collectie bestaat uit zowel brillen als zonnebrillen in dunne en zeer dunne frames. Elk frame is verkrijgbaar in vijf verschillende afwerkingen.
Het doel van de collectie is diversiteit te respecteren en complimenteren, dit zie je terug in de ontwerpen.

De gehele collectie is gemaakt van hoogwaardig stainless steel. Het schroef-loze scharnier is een bijzondere kenmerk van Sheets Eyewear. De hockeyveer einde bestaat uit een langwerpige opening dat zo buigt dat de randen parallel liggen en zo zorgen voor een ergonomische vorm als de siliconen buis omheen krimpt. De hockey veer is gemakkelijk te buigen wanneer het frame afgepast moet worden. De neus ondersteuning sluit op een vernuftige wijze ook de ring die de lens op zijn plaats houdt in het montuur. Ion plating en afgeronde randen zorgen voor een duurzaam oppervlak.

Mads Hanghoj en Jon Bremerskov zijn de oprichters van Sheets Eyewear dat gebaseerd is op Mads’s recente ontwikkelde brilglazen technologie. Gedurende zijn carrière is Mads voortdurend bezig met het ontwikkelen van zijn eigen methodes en ideeën. Zijn grote ideeën en standpunten zijn de basis van de aanpak van Mads welke de basis zijn voor alles wat hij ontwerpt. Jon heeft meer dan 30 jaar ervaring in de optiek branche, van Dior en Jacob Jensen tot Vesterby.  Jon en Mads vullen elkaar perfect aan, een partnerschap dat is gebaseerd op creativiteit en ervaring.

Translate »