SOL SOL ITO

SOL SOL ITO
SOL-SOL-ITO
Basis Portfolio_SOLSOLITO

Eye Eye Caramba

Eigenaar
Lars Gerrits
Telefoon: +31(0)643 123 934
Website: www.solsolito.com

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen:
Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

SWISS NEO-LUXURY
SOL SOL ITO is hét brillenmerk voor de cosmopolitische connaisseur. Net zo hip in Tokyo als in Zürich en gespecialiseerd in kleine, exclusieve series. SOL SOL ITO handhaaft de traditie van eersteklas Zwitsers understatement: ongeëvenaard vakmanschap, uitmuntend hoogglans acetaat, in vele kleuren verkrijgbare draadstalen veren en verbindingen die zó ontworpen zijn dat ze de monturen een perfecte pasvorm meegeven.
Als ontwerpers moeten we ons bewust zijn van onze rol in het creëren van persoonlijkheid, dus benadrukken onze monturen de individualiteit van het gezicht. Dit vereist subtiliteit. Onze ingetogen designs beklemtonen je natuurlijke kenmerken en leveren tegelijk een zelfverzekerde, expressieve uitstraling. Hiermee stellen we ons tot doel, op intuïtieve wijze de formele taal die onze collectie van die van anderen onderscheidt, uit te breiden.

Als stedelijke individualisten verwachten we dat brillen onze perceptie op het leven adequaat uitdrukken. Deze behoefte aan uniciteit heeft ons ertoe geinspireerd onze collectie te limiteren tot zes modellen zonnebrillen en zeventien verschillende correctiemodellen. Allen beschikbaar in verschillende kleurcombinaties, echter elke serie is gelimiteerd tot slechts 50 stuks.

Eyewear benadrukt een aspect van het menselijk karakter, waar wij als SOL SOL ITO maar al te graag mee aan de slag gaan om jou zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Brillen onthullen hoe we onszelf willen laten zien aan anderen. Sommigen blijven trouw aan hun meest favoriete model tot in lengte van dagen. Anderen passen hun montuur aan op specifieke periodes in diens leven zoals het zich ontwikkelt en ontvouwt. Zij associeren specifieke ervaringen en ontmoetingen met hun bril. SOL SOL ITO maakt monturen voor het leven. Daarom zijn we zo trots op onberispelijke functionaliteit en superieur design.

Onze jarenlange ervaring met Zwitserse precicie en engineering betekent dat state-of the-art productietechnieken onze creatieve ambities evenaren, het ene proces het andere ondersteunend om de grootst mogelijke tevredenheid te leveren. Onze monturen zijn gemaakt van het meest hoogwaardige acetaat beschikbaar. Oppervlakten worden met de hand gepolijst en alle elementen met uiterste precisie behandeld. Ons unieke feature, SOL SOL ITO’s uitwisselbare draadstalen veren, heeft geresulteerd in liefst drie verschillende patenten op ons innovatieve scharnier en diens stijl-definierende siliconen elementen.

Translate »