Spectacle EYEworks

Spectacle EYEworks
Schermafbeelding-2018-01-24-om-12.29.51
Schermafbeelding-2018-01-24-om-12.29.12

LOCCO Brillendesign

Hubertus Otto
Email: info@locco.de
Telefoon: +49-(0)700 – 955 955 95
Website: www.spec-eyeworks.com/

Spectacle Eyeworks Inc. is sinds de oprichting in 1996 tot bloei gekomen in de optische industrie. Mehran Baghaie, Operations Director en hoofdontwerper, schrijft het succes van het bedrijf toe aan het behoud van een reputatie voor het produceren van hoogwaardige monturen met vindingrijkheid in ontwerp, ongeëvenaard aan elk ander bedrijf in de wereld.

De Spectacle Eyeworks-lijn begon aanvankelijk met slechts vier stijlen; dit was echter voldoende om de basis te leggen voor een lucratieve onderneming. Nu met meer dan honderden stijlen en de toevoeging van vier nieuwe lijnen met origineel concept, is Spectacle Eyeworks een belangrijke speler geworden in de “niche” optische markt. Baghaie gebruikt zijn grenzeloze creativiteit om de grenzen van het traditionalisme te doorbreken en om inventiviteit naar een hoger niveau te tillen. In zijn drie andere verleidelijke collecties – RETRO, Pussy Galore en Wood & Horn is deze vindingrijkheid duidelijk uitvergroot. De namen zeggen alles.

Met de vastberadenheid om alleen de allerbeste kwaliteit, efficiëntie en innovativiteit te bieden, samen met het succes van het bedrijf op internationale beurzen en de positieve publiciteit die het in de loop der jaren heeft opgedaan, kijkt Spectacle Eyeworks Inc. uit naar een toekomst vol met voortdurende welvaart.

Basis PortfolioSpectacle
Translate »