stileItaliano

stileItaliano
STILEITALIANO-cartelli-ORIZZ-v4-5
STILEITALIANO-cartelli-ORIZZ-v4-8
STILEITALIANO-cartelli-ORIZZ-v4-14

stileItaliano

Eigenaar
Patrycja Celer
Mail: info@stiloptic.com
Telefoon: +39 0323800939
Website: www.stileitalianoocchiali.com
stileItaliano heeft maar één wens: bied het allerbeste aan, omdat “het leven niet perfect is, maar uw bril dat wel kan zijn”. Iedereen maakt elke dag een reis, een prachtige reis gemaakt van emoties, geuren en kleuren; Zo ontwerpen we bij stileItaliano onze brillen, denkend aan wat elke reis biedt. Hier, aan de oevers van het Lago Maggiore, zijn er veel bewegingen en we zijn blij dat we ze begrijpen om de juiste touch te geven aan de persoonlijkheid die ons identificeert.

Er zijn reizen door de seizoenen heen die doorgaan en ons prachtige bloeiende Camelia schenken die tuinen kleuren waar je bosbessen kunt plukken en proeven; Dan zijn we weer verheugd over de geweldige herfst met dekens van bladeren die plotseling geweven lijken te zijn als de tijd passeert als een adem die op de hellingen van de bergen loopt en eindigd in een koude knuffel met een sneeuwvlok die zacht naar beneden komt dwarrelen zonder lawaai, maar met de eis om bekeken te worden als het perfect alleen danst, om de neus van een verbaasd kind te ontmoeten die naar de grijze lucht kijkt.

Voor StileItaliano is het belangrijk om deze reis te maken die elk van ons uniek en levend maakt: van kindertijd tot volwassenheid, door adolescentie. Onze voeten en benen brengen ons overal heen, en ons hart zal de grootste bagage zijn die gevuld wordt met herinneringen aan beelden, geuren en smaken in dit duizenden jaren oude land, aan de oevers van dit belangrijke en verleidelijke meer.

Hier is het de plek waar veel reizigers elkaar ontmoeten, elk met hun eigen bestemming, zonder het ooit uit het oog te verliezen, maar dat kan plotseling  veranderen: de jongsten reizen met fantasie … ze leren fietsen, dromen om te kunnen vliegen … tieners leren om te gaan reizen en stappen in nieuwe onbekende werelden van hun identiteit, rondhangen met hun scooter tot diep in de nacht … en volwassenen reizen in de dagelijkse hysterie … ze reizen door herinneringen, soms door gewoon hun ogen te sluiten en zichzelf verliezen in een rustige slaap. Dit is eigenlijk wat je ook kunt vinden in de brillen van StileItaliano: de steeds veranderende behoeftes en de verschillende krachten om iedereen in staat te stellen om onze eigen reis te maken met brillen die comfort en veiligheid geven. Om elke reiziger tevreden te stellen heeft StileItaliano 3 collecties gecreëerd.

De School collection is toegewijd aan die onvermoeibare ontdekkers van het alledaagse leven. Er zijn verschillende ontwerpen als er ook verschillende persoonlijkheden in die jonge kinderen zijn die StileItaliano brillen dragen. Laat ze rustig kiezen tussen onze collecties; Ze zullen ze met plezier dragen met al die kleuren en comfort. We hebben gedacht aan de juiste bril voor hun studie en vrije tijd; Omdat onze brillen speciaal ontworpen zijn voor degenen die voor het eerst een correctiebril nodig hebben, en voor degenen die hun stijl ook willen veranderen door duurzame en onvermoeibare brillen te kiezen.

De Young collection is gericht op de tieners. Dit is de meest veeleisende categorie, en we accepteren deze uitdaging. Al deze collecties bieden de juiste oplossingen om je comfortabel en modieus te voelen en winnaar te zijn in elke situatie. Dus hier heb je een “reis” langs het klassieke en het wayfarer design en de meest moderne vormen, waardoor er ruimte is voor het acetaat en voor het hoogwaardige en duurzame metaal voor een comfortabele en onvergelijkbare pasvorm. Het kijken naar de toekomst door de stileItaliano bril is de winnende strategie om ver te gaan en uw doelen te bereiken.
De Adult collection bevat verschillende keuzes, voor de meest veeleisende persoon en voor degenen die elke dag alternatieven willen hebben. Om waarde te geven aan deze lijn hebben we de ervaring van ervaren meesters gekozen voor de verfijnde productie van het beste acetaat, door middel van een geavanceerde bindings technologie, de innovatieve afwerking in STS (soft touch sensation) met kleuren die een uniek definitief expressiemodel creëren: De brillen van stileItaliano.
Bent u ook benieuwd geworden en wilt u deze collectie met eigen ogen bekijken? Kom langs op Bold Optical Fair, 10 en 11 september in Nijkerk, Nederland.
Translate »