Sunday Somewhere

Sunday Somewhere
61487e07-1791-44ee-9ad7-f9626528cbf8
schermafbeelding-2017-01-03-om-20-02-52
basis-portfolio_sunday

Sunday Somewhere

Agent

Mike van’t Velt
Mail: mike@decadentideas.com
Telefoon: +31 (0)6 52 00 01 05
Website: sundaysomewhere.com

Australië. Het in Sydney gevestigd brillenmerk Sunday Somewhere heeft een intrinsieke unieke mentaliteit wat betreft brillen. Geen pakkende slogans, geen speciale aanbiedingen, geen onderschriften. Hun filosofie is eenvoudig. Maak de beste, prachtig vormgegeven brillen die zij kunnen bieden. Het merk is gebaseerd op deze geïnspireerde beeldspraak en visie voor zowel het te maken product als de visie zelf, welke haar klanten direct kan herkennen.

Ontwikkeld door brillen liefhebber Dave Allison in 2010, zijn bijzondere visie gericht op het creëren van kwaliteits brillen, eenvoud en originaliteit hebben zich ontwikkeld tot een merk met een eigen esthetische uniciteit. Gebruik makend van de invloed van vintage brillen zonder direct iets te kopiëren, combineert de collectie ingewikkelde detaillering en geavanceerde materialen om iets fris, geliefds en tijdloos te maken.

Er zijn mensen die nooit de drang voelen om het huis te verlaten. Ze zijn tevreden met een verblijf in de stad waar ze vandaan komen, zitten op de bank met hun 360 ​​graden uitzicht om zich heen. Daarnaast zijn er anderen. De mensen die niet stil kunnen zitten, en altijd hun paspoort dicht bij hen hebben – voor het geval dat. Of je het reislust noemt, een liefde voor reizen of gewoon nieuwsgierigheid – het feit blijft hetzelfde: uw honger om te verkennen kan niet uitgeblust worden, ongeacht hoeveel vakanties of reizen je onderneemt. Voor u, is er altijd wel iemand nieuw te ontmoeten, ergens anders iets te verkennen. Je houdt van last-minute vluchten en reizen zonder bestemming. Bestemmingen vereisen planning, en je bent niet zo’n planner. In uw ervaring, is het reizen zonder planning datgene dat altijd leidt tot meer opwinding. Welkom op zondag (Sunday) en overal (Somewhere).

Wij zijn leerlingen van de dagdroom. Degenen die toegeven aan nieuwsgierigheid. We zijn toevallig reisgezellen. De makers van verhalen door de rijkdom die we verkrijgen van de mensen die we ontmoeten en de plaatsen die we verkennen. Voor ons is detail besmettelijk, een manier om te zien, een manier om te leven. Het is een state of mind.

A Sunday, Somewhere…

Translate »