Swarovski

Swarovski
Swarovski - Marcolin Portfolio

Marcolin

Na een succesvolle wereldwijde rebranding afgelopen voorjaar, is Swarovski klaar om uit te breiden buiten de grenzen van een specifieke categorie. In Collection II, de nieuwste iteratie, speelt creatief directeur Giovanna Engelbert met wonderen die verder gaan dan juwelen om de belofte van het merk van een kristallen levensstijl volledig waar te maken. Als onderdeel van dit bredere aanbod geeft Swarovski met trots een nieuwe impuls aan zijn brillenaanbod met nieuwe stukken die geïnspireerd zijn op belangrijke juwelenfamilies. “Door Collection II uit te breiden tot buiten de juwelenwereld, kunnen we het gevoel van verwondering voor onze klanten versterken met nog meer briljante stukken waarmee ze zich volledig kunnen uitdrukken. Zoals met alles wat we creëren, zijn deze nieuwe brillen ontworpen om elke look aan te vullen en kunnen ze worden gemixt en gematcht met sieraden en mode om elk stijlexperiment te ondersteunen, in elke garderobe.” – Giovanna Engelbert, creatief directeur

_______________

Geïnspireerd door het idee om kristal voor meer mensen toegankelijk te maken, vroeg Daniel Swarovski, een Boheemse juwelier, patent aan op een elektrische snijmachine die kristal preciezer kon snijden dan met de hand. In 1895 stichtte hij Swarovski in het stadje Wattens, hoog in de Oostenrijkse Alpen, omdat het energiepotentieel van de nabijgelegen rivieren het de ideale bestemming maakte voor Swarovski’s eerste productievestiging.

Daniel Swarovski’s visie was om met kristal “een diamant voor iedereen” te creëren, en zijn pioniersgeest en innovaties op het gebied van glasslijpen hebben ertoe bijgedragen dat het bedrijf deze missie tot op de dag van vandaag voortzet.

Swarovski levert een gevarieerd portfolio van ongeëvenaarde kwaliteit, vakmanschap en creativiteit: het ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige kristallen, echte edelstenen en gecreëerde stenen, evenals afgewerkte producten zoals sieraden, accessoires en verlichting. Swarovski wordt nu geleid door de vijfde generatie familieleden en heeft een wereldwijd bereik.

De samenwerking tussen Swarovski en Marcolin begon in 2009; de eerste collectie werd gelanceerd in 2011.

Iconisch, meesterlijk vervaardigd en met een vleugje glamour, de Swarovski Eyewear collectie plaatst kristal in het centrum van al haar ontwerpen. De onmiskenbare kenmerkende stijl van het merk wordt gecombineerd met kwaliteitsvakmanschap en unieke kristallen versieringen op de eigentijdse monturen, die bij elke beweging het licht op de meest verbazingwekkende manier weerkaatsen, de aandacht trekken en elke vrouw laten stralen. Hoewel functioneel, is er iets verleidelijks aan de manier waarop Swarovski’s Eyewear Collection is ontworpen om het gezicht te omlijsten, terwijl het ook een zekere elegantie en glamour toevoegt. Uitzonderlijk design en hoogwaardige materialen creëren aparte looks die de individualiteit uitdrukken van de vrouwen die ze dragen. Het merk-DNA van Swarovski is in de hele collectie terug te vinden door middel van exclusieve kristalsnedes en gekristalliseerde veerpunten die de onmiskenbare signatuur van elk ontwerp vormen.

De Swarovski brilmonturen zijn voor vrouwen die in het moment leven en zich aangetrokken voelen tot gedurfde en onweerstaanbare ontwerpen die verfijning en stijl uitstralen op de meest briljante manieren.

 

SK_OptWoman_1600x900-2
SK0351_52E_01
SK_SunWoman_1600x900-2
SK5421_016_01
SK5432_052_01
Translate »