Thom Browne

Thom Browne
_BOLD_TB 3

NVDL EYEWEAR

Nelleke van der Linde
Mail: Info@nvdleyewear.nl

Office – Merel Wintjens
Telefoon:
 +31(0)657308144
Mail: Info@nvdleyewear.nl

Links:
www.thombrowne.com
Instagram: NVDL Eyewear
Instagram: NVDL Fashionlab

Thom Browne is een mode-icoon omdat hij fascineert. Zijn collecties hebben met elk nieuw seizoen het klassieke design getransformeerd en tonen radicaal nieuwe interpretaties van traditionele vormen. Een alternatief voor de bestaande ideeën op maat, de Thom Browne Collectie is eyewear voor iemand wiens gevoel voor mode fijn aangescherpt is, maar nooit voorspelbaar. Thom Browne’s esthetiek is geïnspireerd op een tijd van echt Amerikaans zelfvertrouwen – toch leidt die inspiratie tot iets geheel moderns en origineels. Wij geloven dat de monturen die je kiest een verhaal te vertellen moeten hebben.

MEESTER-AMBACHTSLIEDEN
Het kost talloze meester-ambachtslieden, met tientallen jaren ervaring, maanden om een enkel Thom Browne montuur te perfectioneren.

JAPANSE KWALITEIT
We werken al onze monturen af in Japan. Niet omdat we het kunnen, maar omdat we het moeten. Het niveau van detail op onze monturen vereist het hoogste niveau van kwaliteit en die kwaliteit wordt gevonden in Japan.

TITANIUM PRODUCTIE
Thom Browne gebruikt een van de hoogste kwaliteiten van Beta-Titanium, dat dun, duurzaam en extreem flexibel is. Ons Beta-Titanium is 1/3 van het gewicht van staal.

PREMIUM LENZEN
Bekend om verbluffende optische helderheid, prachtige tint mogelijkheden, superieure kleurvastheid en 100% UVA en UVB bescherming.

ACETAAT AFWERKING
Onze acetaat monturen maken gebruik van een eigen tuimelproces om hun prachtige afwerking te bereiken. Thom Browne gebruikt acetaat van de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is.

BOLD_TB 1
BOLD_TB 2
Translate »