Timberland

Timberland
Timberland - Marcolin Portfolio
TB9253_52H_01

Marcolin

Timberland’s nieuwe brillencollectie voor lente – zomer 2022 combineert esthetische innovatie met stijl die zich richt op hoogwaardige materialen en moderne vormen en kleuren. Het resultaat van deze cultuur van welzijn en verantwoordelijkheid is een collectie zonnebrillen en optische brillen die in staat zijn om klassieke ontwerpen te interpreteren met een moderne twist door middel van gedurfde vormen, levendige kleuren, en details en afwerkingen die comfort, stijl en functionaliteit toevoegen aan elk montuur. De zonnecollectie beschikt over gepolariseerde lenzen ontworpen om schittering van de zon te blokkeren voor scherper zicht en minimale kleurvervorming, terwijl het zorgt voor schokbestendigheid en het verminderen van vermoeide ogen. Timberland’s eco-innovatieve filosofie – die vooral terug te vinden is in de brillen met de vermelding “Earthkeepers” vanwege het verantwoorde ontwerp waarbij ten minste 35% op bio-gebaseerd plastic materiaal wordt gebruikt – ligt aan de basis van een collectie die de gevoeligheid en vastberadenheid vertolkt van een generatie die op zoek is naar een nieuw avontuur. Vanaf de nieuwe releases dit najaar staat op de binnenzool een preciezere hoeveelheid van de biogebaseerde samenstelling gedrukt, 35%, 50%, 65% of 80%.

____________

Timberland is een wereldleider in het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van eersteklas schoeisel, kleding, en accessoires voor de outdoor lifestyle. Het best bekend voor de originele gele laars geïntroduceerd in 1973, Timberland vandaag outfits consumenten van top-tot-teen, met veelzijdige collecties die het rijke erfgoed van het merk van vakmanschap, functie en stijl weerspiegelen. Timberland® producten worden over de hele wereld verkocht in toonaangevende warenhuizen en speciaalzaken, alsmede in eigen winkels en online. Timberland’s toewijding aan het maken van kwaliteitsproducten wordt geëvenaard door een niet aflatende inzet om te innoveren en te opereren op een verantwoordelijke manier – in termen van de producten, het buitenleven, en de gemeenschappen over de hele wereld waar we wonen, werken en verkennen.

Vanaf de eerste brillencollectie ontwikkeld met Marcolin in 2003, belichamen Timberland brilmonturen en zonnebrillen de waarden van het iconische lifestyle merk en vieren het erfgoed: ontworpen voor een actieve levensstijl met behulp van lichtgewicht materialen met rubberen effecten en kleuraccenten. De Timberland monturen en zonnebrillen collecties zijn klassiek en mannelijk, met subtiele logo’s en aansprekende vormen. De meeste stijlen zijn verkrijgbaar in meer dan één maat om de diverse wereldmarkt van het merk te bereiken.

Timberland ontwerpt en vervaardigt zijn producten met verantwoordelijkheid in het achterhoofd en de meeste zonnebrillen en zonnebrillen bevatten ten minste 35% bio-based inhoud en de felbegeerde Earthkeepers™ aanduiding. Vandaag de dag is de Earthkeepers™-filosofie de kern van alles wat Timberland doet, van zijn inzet om het buitenleven te beschermen en te herstellen, de sociale omstandigheden wereldwijd te verbeteren en manieren te vinden om producten op een meer verantwoorde manier te maken.

Voor de zonnebrillencollectie, zijn de stijlen gepolariseerd met anti-reflecterende coating. Gepolariseerde lenzen verbeteren de visuele prestaties door de perceptie te verbeteren, terwijl ze een bescherming bieden tegen potentieel gevaarlijk blauw licht.

Timberland brillen worden beschouwd als de perfecte accessoire voor diegenen die genieten van het buitenleven, elke dag aanpakken met dorst naar avontuur in of buiten de stad.

TIMBERLAND_3000x1688mm37
TIMBERLAND_3000x1688mm40
TIMBERLAND_3000x1688mm38
Translate »