TOM REBL EYEWEAR

TOM REBL EYEWEAR
2d45216d9f044c2316c24364bd019360
TOMREBLS15300frame

TOM REBL EYEWEAR

NexZie/IVKO
Ellen Voigt en Henny Engelbertink
Mail: info@nexzie.nl
Telefoon: +31 (0)74 85 319 43
Website: www.nexzie.nl

Trots in individualiteit.

TOM REBL, iconisch mode-huis uit de underground scène, maakt een sterke statement in de brillenwereld met een unieke unisex-collectie die Italiaans vakmanschap combineert met experimenteel ontwerp, ontworpen voor zelfverzekerde outsiders.

Verre van de heersende mode stroming introduceert TOM REBL voor de eerste keer in de optiekbranche, de pure combinatie van mode met niche. Een kunstwerkje in pure ambacht. Extreme draagbaarheid, onmiskenbaar in elk montuur van TOM REBL eyewear, is perfect gemengd met grens verleggende inspiraties, afgestemd op pure Italiaanse productie en conceptueel research.

Met de culturele besmetting als belangrijkste inspiratie achter de collectie, benadrukken de stijlen de rebellie van het verleden en het heden en worden deze samengevoegd met ideeën van tradities en ‘roots’: used looks, industriële details en krachtige contrasten komen overeen met de traditie van vakmanschap en doordachte uitvoering. Licht en texturen staan ​​naast elkaar in dualismes van glanzend/ruw, reliëf/glad en avantgarde/aged.

TOM REBL heeft in 2008 zijn hoofdkwartier geopend in Italië, waar hij een lifestyle collectie produceert als couturier, van hoogwaardige materialen tot superieur vakmanschap. Nog steeds authentiek en met veel research, heeft TOM REBL het merk laten groeien en het op de internationale markt gebracht, waar hij ook talrijke fans uit de rocksterren scene heeft. Onafhankelijk werkend en zich niets aantrekkend van de regels van de markt, is hij de stem van de nieuwe generatie geworden.

 

Translate »