Vera Wang

Vera Wang
Vera-Wang-foto-Vaktijdschrift-de-Opticien-2
Vera-Wang-foto-Vaktijdschrift-de-Opticien-1

Vera Wang

My-Eyewear – Miriam Idris
Mail: myeyewearinfo@gmail.com
Telefoon: +31 (0)6 535 281 42
Website: www.my-eyewear.nl
Instagram: #myeyewear_eu

My-Eyewear
Romenpad 7
2652 BX
Berkel en Rodenrijs

My-Eyewear presenteert de collectie Vera Wang tijdens de Bold Optical Fair.

Een prachtige chique collectie monturen en zonnebrillen, ontworpen door de bekende modeontwerpster Vera Wang.  Zij is een toonaangevend mode ontwerpster met een rijk design verleden en staat bekend om haar ingetogen en elegante design.

Vera Ellen Wang (New York, 27 juni 1949) is een Amerikaanse modeontwerpster en tevens voormalig kunstschaatsster. Vera Wang nam in 1968 deel aan het Amerikaans kampioenschap kunstschaatsen. Na een mislukte poging om deel te nemen aan de Olympische Spelen, begon ze in de modewereld. Vera Wang werkte 15 jaar lang voor het toonaangevende modeblad Vogue. In 1990 opende ze haar eigen bureau in New York.  Ze legde zich voornamelijk toe op bruidskleding. Ze ontwierp bruidsjurken voor bekende celebraties als Chelsea Clinton, Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham, Avril Lavigne, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Hilary Duff, Uma Thurman en Kim Kardashian. Ze won meerdere prestigieuze mode-onderscheidingen voor haar werk.

De collectie die My-Eyewear brengt voor de Benelux en Duitsland, is een zeer exclusieve collectie door de vele Swarovski applicaties die verwerkt zijn in de modellen. De collectie bestaat in totaal uit dertig correctiemonturen en vijftien zonnebrillen modellen. Uiteraard zal dit aantal in de toekomst uitgebreid worden.  Achter Vera Wang Eyewear gaat een prachtig optiekbedrijf schuil, namelijk Kenmark Optical. Door de goede samenwerking met deze Amerikaanse partner kunnen wij een uitstekende service aan de zelfstandige opticien bieden, waardoor we Vera Wang als een sterk merk op de Nederlandse markt gaan positioneren. De distributie zal selectief zijn en de optiekzaak die de collectie voert zal een hyperlink naar zijn/haar eigen website krijgen via de web site www.my-eyewear.nl, exclusive Vera Wang dealers. De consument kan de Vera Wang dealer gemakkelijk vinden en deze extra service zal in een later stadium uitgebreid worden.

Wilt u meer informatie over de collectie en de verschillende mogelijkheden?
Neem contakt op met My-Eyewear.

Translate »