VISIVA

VISIVA
francesca-acqua-lavorata-1
cardinale-insieme-acqua-bassa
visiva
meet-the-designer

VISIVA

Eigenaar
Stefano Castellani
Mail: visiva@visiva.pro
Telefoon: +39 340 703 69 05
Website: www.visiva.pro

Visiva is een ambachtelijk handgemaakt merk uit Italie van superieure kwaliteit . Onderscheidend door het gebruik van nieuwe combinaties van natuurlijke en kostbare elementen zoals hout, acetaat en halfedelstenen. De stijl van de collectie is zeer innovatief en biedt een aantal unieke design concepten in de brillen industrie.

Geboorte
Visiva is een aantal jaren geleden ontstaan, het samenvoegen van verschillende ideeën en inspiraties; het verkennen van nieuwe combinaties van materialen; flirten met de natuur; werken aan de stilistische spanning tussen moderniteit en oude cultuur. Het project is een samenwerkingsverband tussen Stefano Castellani (de merkhouder) en jong talent, met verschillende en complementaire vaardigheden.

3D-modellering
Het proces van productontwikkeling gaat om een rigoureus prototype podium. Ideeën en ontwerpen worden omgezet in driedimensionale objecten met behulp van 3D-modelling technologieën. Met deze techniek controleren we de ergonomie en de esthetiek van elk model voor de productie.

Top vakmanschap
Het prototype verandert in een product dankzij hooggekwalificeerde Italiaanse ambachtslieden. Geduldig, net als de materialen om die draagbare bril te creëren waar we altijd van hebben gedroomd. Hout, edelstenen, acetaat, worden gecombineerd in nieuwe manieren.

Identiteit
Deze originele combinaties zijn het kenmerk van de stijl van Visiva, direct herkenbaar. Het is een stilistische handtekening die elke Visiva stijl uit andere collecties onderscheidt. Het Visiva-concept is afkomstig uit oude culturen, inheems handwerk en uit de diepten van ons verleden. Esthetische oplossingen die de technologische evolutie combineert met voorouderlijke evocatie. Het is de evolutie die de cirkelvormige baan maakt, en terugkeert naar het oorspronkelijke punt.

Translate »