Web Eyewear

Web Eyewear
Web Eyewear - Marcolin Portfolio
WE0238_01W_01
WE5378_001_01

Marcolin

De Web Eyewear-collectie verkent het nieuwe seizoen met een dynamische geest, op weg van de charme van het verleden naar de ontdekking van nieuwe perspectieven. Het merk gaat op zoek naar nieuwe silhouetten, tinten en materialen, om zijn visie om te zetten in een unieke ervaring. Vintage inspiraties en designelementen geven leven aan een collectie die de vormen moderniseert met uitgewerkte profielen en de brillen opnieuw vormgeeft met gedurfde kleuren. Het iconische “torchon” detail, dat de kwintessens is van het erfgoed van het merk, wordt zowel een esthetisch als functioneel element dat centraal staat in de nieuwe zonnebrillen en optische monturen. De voorkanten krijgen nieuwe lijnen en worden verfraaid met kristallen versieringen en felle tinten, terwijl klassieke piloten silhouetten een dialoog aangaan met moderniteit dankzij Web’s steeds evoluerende stilistisch onderzoek en grote aandacht voor subtiele nuances.

______________

Sinds 2008 is Web Eyewear het enige huismerk van het bedrijf dat over de hele wereld wordt verdeeld. Geïnspireerd door reis- en ontdekkingsmotieven is Web Eyewear in de loop der jaren geëvolueerd om de meest trendy mode te interpreteren, zonder daarbij zijn geschiedenis uit het oog te verliezen. Een retro touch gecombineerd met moderne kenmerken is de winnende combinatie die het merk heeft gedefinieerd en heeft geleid tot tijdloos succes.

Het merk onderscheidt zich door zijn fascinerende ontwerpen en door een gemakkelijk te dragen tijdloze collectie. Web Eyewear optische monturen en zonnebrillen combineren mode en functionaliteit om een uniek product aan te bieden. De brillencollectie is perfect voor wie avontuurlijk, nieuwsgierig en geïnteresseerd is in alles wat nieuw en anders is, en voor de dynamische en zelfbewuste protagonisten die op zoek zijn naar moderne accessoires met een tijdloze aantrekkingskracht. Elke bril wordt een essentiële accessoire: een reisgezel voor wie blijft ontdekken, enthousiast wordt en leeft.

WE_OptGroup_1600x900
WE_SunMan_1600x900
WE_SunWoman_1600x900
Translate »