Wood Fellas

Wood Fellas
10945_Rosenberg_black_oak_BER
Basis Portfolio-Woodfellas

Wood Fellas

Ben Kru
Mail: ben@wood-fellas.com
Telefoon: +49 1629246710
Website: www.wood-fellas.com

Onze filosofie: Thuis is waar het hart is.
Die van ons slaat vol enthousiasme voor München – De lichtheid van het bestaan ​​voert ons weg zoals de Eisbach zijn surfers. Waar zelfs de in-crowd denkt dat duurzaamheid chic is , genieten van een adem ‘landlucht’ in de stad en er altijd een stuk hout is om op te kloppen. En om te dragen:
Optische brillen en zonnebrillen gemaakt van echt hout. We vieren Holy Wood in plaats van Hollywood, hier wordt de flair in München tot leven gebracht. De band van de natuur met de stedelijke levensstijl wandelen hier hand in hand. En dit is waar wij, WOODFELLAS oprichters Jan Priepke en Stefan Muckenhirn – met de steun van ons sterke team – unieke brillen ontwikkelen van echt hout (notenhout, zwart krijt eiken). Onze ambachtelijke knowhow gecombineerd met de beste ingrediënten en hoogwaardige materialen maakt elk van onze brillen de perfecte “fella” (informeel Engels voor “fellow”), die trouw blijft aan zijn drager.

Onze materialen: SO WOOD, so good.
Ja, we zijn WOOD FELLAS. En we houden van natuurlijke materialen. Dat is wat we bewijzen met onze naam. Omdat we in de wereld lopen met onze ogen open, ontdekten we dat niet alleen hout perfect past bij de vraag naar onze handgemaakte brillen – er zijn ook andere natuurlijke hulpbronnen die ons erg fascineren. Dus kiezen we voor steen – om precies te zijn leisteen – en hoorn om echt WOODFELLAS te zijn. In talloze werkfases vervaardigden we deze materialen – en brachten hen in (brillen) vorm. Nu zijn we erg blij om onze natuurlijke inspiratie te visualiseren met onze nieuwste collectie en presenteren u de eenheid van de beste ontwerpen en kostbare natuurlijkheid in onze hoog kwalitatieve brillen. Wij heten u welkom in het Hout, Steen en Hoorn Tijdperk waar we de schoonheid van de natuur vieren met al haar facetten.

WALNUT: Notenhout is een van de meest waardevolle houtsoorten uit premium inheemse bossen. De kleur varieert van licht naar donker bruin tot aan bruin wat bijna zwart is van kleur. Het patroon is erg “levendig” – wat het zo populair maakt. Het kan gemakkelijk worden verwerkt met de hand (dat past bij de vraag naar onze handgemaakte brillen) en is – stuk voor stuk – als gevolg van zijn unieke korrel, een product dat uitzonderlijk is in elk opzicht.

BLACK OAK: Deze “Black Beauty” galoppeert niet met zijn vloeiende manen over een open veld – daarom zien onze zwarte schoonheden er zo goed uit alsook sierlijk. Het zwarte eikenhout wat we gebruiken is zeer duurzaam, maar ook een lichtgewicht, wat fascineert door zijn sierlijkheid en kan gemakkelijk worden verwerkt en met de hand gevormd worden.

CHALK OAK: Niet zo wit als krijt zal men ervaren bij het dragen van deze bril. Ook deze bril is uniek – net zoals zijn drager. We maken gebruik van het mooiste hout met deze zeer karakteristieke uitstraling om elke WOOD FELLA (S) tot een echte eye-catcher te maken.

LEISTEEN: is geweldig! Welkom bij de stenen tempels … Onze stenen “tempels” bevinden zich in Duitsland. De leisteen die we gebruiken voor onze nieuwste collectie WOOD FELLAS, wordt gewonnen uit steengroeven. Omdat we willen dat onze glazen solide en licht zijn voor het dagelijks gebruik, werken we met lagen leisteen die worden gecombineerd met lagen kostbaar ebbenhout. We moeten precies 74 stappen werk verrichten om hier een ​​echte WOOD FELLAS bril van te maken die uniek is in de wereld. Elk stuk is uniek en kan gemakkelijk, snel en betrouwbaar worden voorzien van afzonderlijke optische lenzen die goed passen bij de perfect werkende en het goed uitziende karakter van elke bril.

Zo sterk als een BUFFEL
LET’S HORN IN … Megafoon? Sleedoorn? Buffelhoorn! Deze “hernieuwbare bron ‘gebruiken we voor de eerste keer – in het bijzonder voor onze nieuwe collectie. Buffelhoorn voor onze hoornen brillen is klaar om tweejaarlijks te worden geoogst – van Indiase of Chinese waterbuffels. Geen zorgen, hoorn van de dieren worden geplukt op de hoef, dit is pijnloos als het scheren van een schaap. Wij produceren de verkregen hoorn – perfect passend bij onze claim HANDMADE EYEWEAR – in vele individuele stappen tot een eye-catcher die bereid is om lang mee te gaan en om te schitteren voor een zeer lange tijd.

ONZE KRACHT: EYE LOVE YOU
Ons recept voor heerlijke eye-catchers? Neem de beste ingrediënten voor de vervaardiging van de beste brillen. Onze WOOD FELLAS brillen staan niet alleen voor een  stijlvolle uitstraling en natuurlijk mooie materialen -, maar ook het combineren van vele andere componenten die onze houten, leistenen of hoornen bril uniek maakt en perfect voldoen aan de vraag naar onze HANDMADE EYEWEAR.

Overheerlijke KWALITEIT – onze ingrediënten
Onze verende (OBE)scharnieren worden gemaakt in Duitsland. Al meer dan 110 jaar bouwt het Duitse familiebedrijf de high-end metalen onderdelen. De veer scharnieren die we gebruiken zijn verend en gemaakt van roestvrij staal. Glazen van Carl Zeiss Vision. Een naam en een belofte van een goed product die we doorgeven aan onze klanten: Uitstekende kwaliteit die veiligheid en draagcomfort biedt, niet snel breekt en een laag gewicht heeft. Veel van onze zonnebrillen zijn uitgerust met lenzen van Carl Zeiss Vision, die 100% UV-bescherming bieden.

ECO-VRIENDELIJK, Wij geven erom. Voor onze klanten, onze medewerkers, onze producten. En zeker voor het milieu. Omdat de natuur zeer belangrijk is voor ons, handelen we verantwoordelijk om te beschermen. Dit is waarom we slechts kleine hoeveelheden kostbare houtsoorten verkrijgen van meubelfabrikanten (die niet in staat zijn om het te gebruiken, dit te wijten aan de grootte) en gebruiken, net als de reden waarom hoorn van de dieren is geoogst op de hoef.

Onze roots: wood from the hood.
Bavaria kan voelen als de hemel. Waar het uitzicht eindeloos lijkt te zijn en de Alpen in de buurt. Zeker als je ontspannen in een van de koffiebars in München zit na te denken over de vraag: Is er een manier om de natuur en de stedelijke levensstijl te combineren in een speciaal product? Jan Priepke en Stefan Muckenhirn gaven zichzelf een eenvoudig antwoord: Holy Wood in plaats van Hollywood. Sindsdien zijn de twee WOOD FELLAS-oprichters en hun team, ambachtelijke producenten van unieke brillen gemaakt van kostbaar hout. De verfijnde B2B-systeem van de twee CEO’s zorgt voor snelle levering aan handelspartners – rechtstreeks uit de hoofd-voorraad. WOOD FELLAS is een merk van MasterDis GmbH, net als de merken MSTRDS en TUBELACES.

Translate »