Yellows Plus

Yellows Plus
Casey
Adam-
Kerry

Yellows Plus

Eyewear Studio – Gerrit Jan Veenemans

Mail: info@eyewearstudio.nl
Telefoon: +31 (0)174 29 89 01
Mobiel: +31 (0)6 21 23 75 64
Website: www.eyewearstudio.nl

De ingetogen collectie van Yellows Plus staat voor schoonheid van de eenvoud en aandacht voor stijl.
Deze Japanse monturen behoren tot de fijnste in haar klasse maar zijn daarnaast ook erg toegankelijk. Dit in combinatie met de levering door Eyewearstudio maakt het een zeer prettige collectie om mee te werken.

Yellows Plus vindt haar oorsprong en productie in Fukui. Fukui is een gebied in Japan, bekend door haar rijke en hoogwaardige productie historie. Traditionele verfijning is direct zichtbaar en geven de monturen een luxe en bijzonder stijlvolle uitstraling.

Een fijne lijnvoering en ver ontwikkelde glasvorm is de basis voor deze onderscheidende Japanse monturen. Toshiaki Yagagishi, de ontwerper van Yellows Plus bestudeerd de tijdloze vormen gedurende jaren. Zijn ideaal is deze zo ver door te ontwikkelen dat ze tijd weerstaan en het waard zijn door te geven aan de volgende generatie. Deze mate van toewijding en discipline herkennen we eigenlijk alleen in Japan.

Naast de titanium modellen en acetaat monturen zijn de combinatie modellen een kenmerkend en sterk onderdeel van deze collectie. Diepe en warme kleuren Japans acetaat, afgewerkt met gedetailleerde titanium onderdelen. Naast verschillende traditionele bruin en zwart variaties zijn de monturen met diepe kleuren groen, blauw of rood als een luxe sieraad voor het gezicht.

Yellows plus; ontworpen in Japan, geleverd door Eyewearstudio.

Translate »