YOU MAWO

YOU MAWO
Basis Portfolio-You Mawo
Youmavo

STYLE22

Mail: info@style22.eu 
Telefoon: +31 (0)76 2059029
Website: www.style22.eu

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen:
Nederland, België en Luxemburg.

Sinds 2016 produceert YOU MAWO 100% geïndividualiseerde 3D-geprinte frames, op basis van de scan van onze klanten. Ons doel is om tijdloos design en de uniciteit van elk persoon te combineren. Onze ervaring en onze wil om voortdurend verder te ontwikkelen, tezamen met de kwaliteit “Made in Germany” garandeert u het hoogste draagcomfort en een individuele tijdloze uitstraling.

Wij zijn ’s werelds eerste brillenmerk dat erin is geslaagd het materiaal AIRAMID om te zetten in brillen en we zijn nu trots om een collectie te presenteren die er nog slanker, fijner en eleganter uitziet.

You Mawo, “Your Magic World” is een prachtig en innovatief concept dat STYLE22 medio 2018 heeft toegevoegd aan haar merkenportfolio. Een merk waarin de opticien zich echt kan onderscheiden en de klant op maat bedienen. Uiterst keurig afgewerkte 3D geprinte brillen, ruime keuze uit 10-tal kleuren alsook enkele zonnebrillen, super snel leverbaar, én desgewenst volledig op maat te fabriceren eveneens binnen een onvoorstelbare levertijd. Daarbij is ook nog eens een prototype verkrijgbaar zodat je helemaal safe zit én de klant nog extra beleving kan bieden.

YMW-AIR-web
Translate »